04-05 липня, у рамках проєкту HANDCRAFTS by orphans, який реалізується за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру, наша команда волонтерів виїжджала до інтернату Донецької області. Центр допомоги дітям «Отчий дім» знаходиться у м. Покровськ та об’єднує наразі більше 30 дітей.
Усі діти дуже привітні та щирі. Ви тільки подивіться на їх обличчя. Вони наповнені любов’ю та жагою до змін, до кращого життя.
Деякі історії цих дітей нас просто вразили. Але вони йдуть далі і готові зробити усе, аби після виходу з інтернату, влаштуватись на гарну роботу, побудувати власну сім’ю, завести друзів і стати повноцінними членами суспільства, а не жебраками, злодіями та повіями, як більшість вихованців інтернатів, з якими не працюють у період перебування в інтернаті.
За ці 2 дні ми провели з ними дуже багато майстеркласів: діти вчилися малювати та презентували дуже незвичайні малюнки, робили креативні шкатулки, іграшки-подушки, картини з вовни тощо. Діти грали у різні інтерактивні ігри та просто гарно проводили разом час у спілкуванні та підтримці.
Хочемо виразити особливу подяку команді Griffon Socks та Анастасії Юрко, засновниці бренду Doob.vosk за надані дітям подарунки!
Ми дуже задоволені поїздкою та знаємо, що перші кроки на шляху допомоги сиротам у адаптації та соціалізації після випуску з інтернату вже зроблені.
Усі вироби, виготовлені дітьми-сиротами будуть реалізовані у рамках проєкту «Handcrafts by Orphans».

допомогти просто!

Долучитись

Напишіть нам

Контакти

м. Київ, вул. Героїв Сталінграду

+ 38 098 697 52 58

vm.shatokhina@orphan-club.com